Προανήγγειλε μεταγραφές ο Σαββίδης

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Σαββίδης

Gazzetta team
Προανήγγειλε μεταγραφές ο Σαββίδης

bet365

Αποφασισμένος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ μεταγραφικά, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο της σύσκεψης με τα στελέχη του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», Αγγελίδης και Βρύζας έθεσαν εκ νέου το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αφού αμφότεροι θεωρούν πως η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες ώστε να καλύψει τα κενά της στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Σαββίδης φέρεται να τους ξεκαθάρισε ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν θα υπολογίσουμε το κόστος». Φράση που δείχνει ότι ο «δικέφαλος» θα αρχίσει σύντομα να ξεκαθαρίζει τους στόχους του στην αγορά, ώστε τον προσεχή Δεκέμβρη να κάνει τις τελικές επαφές και ο Άγγελος Αναστασιάδης να έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται το συντομότερο δυνατό. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για ένα σέντερ μπακ και έναν εξτρέμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα