Γαλανός: «Σχεδόν κλεισμένος ο Κόκε, ψέματα για Νέτο»

Γαλανός: «Σχεδόν κλεισμένος ο Κόκε, ψέματα για Νέτο»

Gazzetta team
Γαλανός: «Σχεδόν κλεισμένος ο Κόκε, ψέματα για Νέτο»

bet365

Ο Γιώργος Γαλανός δήλωσε στο gazzetta.gr ότι ο Κόκε είναι σχεδόν κλεισμένος στον Άρη, ενώ τα όσα γράφονται για το Νέτο δεν ισχύουν, μιας και οι δύο άντρες δεν έχουν μιλήσει. Με τον Χαβίτο υπάρχουν συζητήσεις αλλά τίποτα περισσότερο.

Τις τελευταίες ώρες ουκ ολίγα δημοσίευματα θέλουν τον Κόκε να είναι κοντά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, τον Άρη.

Ο ισχυρός άντρας του Άρη, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, τόνισε ότι ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό, αλλά η τελική του απάντηση αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα Νέτο, δεδομένου ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι στην πατρίδα του. Όσον αφορά στον Χαβίτο, οι δυο πλευρές προς το παρόν απλά έχουν συζητήσει.

Αρχικά, ο κύριος Γαλανός είπε στo gazzetta.gr: «Κατά 99% όσα γράφονται είναι ψέματα. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με το Νέο. Διαβάζω ότι προπονείται ο παίκτης στην ομάδα, μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αυτός πρέπει να είναι στην Βραζιλία».

Με τον Κόκε τι ισχύει;

«Με τον Κόκε έχουμε μιλήσει και έχουμε συμφωνήσει, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν κλεισμένος. Σε δύο μέρες περιμένω την τελική του απάντηση, μπορεί να είναι και αρνητική».

Υπάρχουν συζητήσεις με τον Χαβίτο;

«Ναι, έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Η αναβολή της αγωνιστικής βρίσκει σύμφωνη τoν Άρη;

«Δεν θέλαμε την αναβολή. Έχουμε μια καλή πορεία και θέλαμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Μία - δύο μέρες ίσως να μας έκανε καλό για να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες. Αυτό το διάστημα ίσως να μας βόλευε».

Παναγιώτης Δαλαταριώφ

 

Τελευταία Νέα