Με άδεια ξεκινάει το χτίσιμο η ΑΕΚ

Με άδεια ξεκινάει το χτίσιμο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με άδεια ξεκινάει το χτίσιμο η ΑΕΚ

bet365

Ελεύθερη να ξεκινήσει τα έργα για το νέο γήπεδο είναι η ΑΕΚ μέχρι την εκδίκαση της απόφασης στο ΣτΕ, εφόσον πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια.

Την ελευθερία να ξεκινήσει τα έργα στο χώρο που έχει προβλεφθεί έχει πλέον η ΑΕΚ έως και την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», νομικοί σύμβουλοι υποστηρίζουν με απόλυτο τρόπο ότι η Ένωση μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τις επόμενες 95 ημέρες, από τη στιγμή που θα πάρει την οικοδομική άδεια.

Η εκτίμηση είναι πως από τη συζήτηση της υπόθεσης θα υπάρξει οριστική απόφαση εντός 3-4 μηνών. Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία μπορούν να παίξουν οι παρεμβάσεις που θα υπάρξουν από το Δήμο και την Περιφέρεια ως άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση και η στάση που θα κρατήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα