Μάρτενς: «Νωρίς για να κρίνει κάτι...»

Μάρτενς: «Νωρίς για να κρίνει κάτι...»

Gazzetta team
Μάρτενς: «Νωρίς για να κρίνει κάτι...»

bet365

Σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ και της συνέχειας της προσπάθειας είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά σε καμία περίπτωση καθοριστικό για το πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο Μάαρτεν Μάρτενς.

Ο Βέλγος χαφ του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε στη NOVA για το προσεχές παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους» για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε μπροστά μας να κερδίσουμε τρεις βαθμούς όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε. Άρα δεν μπορεί να κρίνει τίποτε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για την ψυχολογία της ομάδας όμως σαφώς και είναι σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε… Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα