«Κλείνει» Ουζουνίδη ο Πανιώνιος!

Θοδωρής Βασίλης
«Κλείνει» Ουζουνίδη ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του και επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Δεν θα μείνει για πολύ καιρό κενός ο πάγκος του Πανιωνίου, οι «κυανέρυθροι» λίγες ώρες μέτα το επίσημο τέλος με τον Τερεζόπουλο, ξεκίνησαν επαφές για την εύρεση του επόμενου προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτός θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό του Εργοτέλη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν. Ο ίδιος δεν ήθελε να αναφερθεί λεπτομερώς για το αν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά φάνηκε καλά ενημερωμένος για τα πεπραγμένα της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Πανιώνιος έχει πολύ καλό υλικό αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και δουλειά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το προχωρημένο των επαφών με την «κυανέρυθρη» διοίκηση.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες ώστε να κλείσει θετικά η υπόθεση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δώσει το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό), ώστε να παρουσιαστεί και επίσημα στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο χρόνος τρέχει και την Κυριακή υπάρχει ένας... τελικός κόντρα στον ΟΦΗ, με την νίκη να είναι μονόδρομος για τον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα