Με Γουάλας η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με Γουάλας η Ξάνθη

bet365

Με τον Γουάλας να είναι τελικά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το αυριανό ματς με τον Πανθρακικό.

Την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι της Θράκης με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια ολοκλήρωσε σήμερα η Ξάνθη. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Γουάλας, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Παπαστεριανός, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γουάλας, Πασχαλάκης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο, Βάλτερ, Καπετάνος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα