Ξεχωρίζουν Σπαλέτι και Γιόλ

Ξεχωρίζουν Σπαλέτι και Γιόλ

Δημήτρης Τομαράς
Ξεχωρίζουν Σπαλέτι και Γιόλ

bet365

Οι προτάσεις για προπονητές στον Ολυμπιακό διαδέχονται η μία την άλλη, σύμφωνα όμως με τις νεότερες πληροφορίες, δεσπόζουν τα ονόματα των Σπαλέτι και Γιόλ. Ο Γκαρντ είναι περίπτωση που αρέσει στον Καρεμπέ.

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει αναλυτικά και έγκαιρα το τελευταίο 24ωρο για όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα Μίτσελ. Λίγο πριν σας παρουσιάσαμε και τις υπάρχουσες επιλογές από ελεύθερους προπονητές. Οι προτάσεις για τεχνικούς -μετά τα αρνητικά δεδομένα στην υπόθεση του Μίτσελ- είναι πολλές. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν επιστρατευθεί τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και με μάνατζερ που συνεργάζεται στενά ο πειραϊκός σύλλογος.

Άνθρωποι με ισχυρό δίκτυο γνωριμιών, που έχουν να προτείνουν λύσεις για την τεχνική ηγεσία, όπως ο Μίνο Ραϊολα. Δύο από τα ονόματα που δεσπόζουν είναι των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Μάρτιν Γιόλ. Ο 58χρονος Γιόλ είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος προπονητής που έχει εργαστεί σε Ολλανδία, Τότεναμ, Αμβούργο αλλά και Φούλαμ. Ο Σπαλέτι από την άλλη σε ηλικία 55 χρόνων έχει περάσει από τους πάγκους ομάδων όπως οι Ρόμα και Ζενίτ.

Στο Λιμάνι θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για το επόμενό τους... βήμα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Εφόσον αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα ο Μίτσελ, να έχουν εντοπίσει και κλείσει τον επόμενο προπονητή. Τόσο ο Σπαλέτι όσο και ο Γιόλ έχουν φτιάξει πολύ καλά ονόματα ως προπονητές, έχοντας σημαντικό βιογραφικό σε πάγκους ομάδων.

To προχωρημένο σενάριο για Σπαλέτι και ο Μοντάλι

Για τον Σπαλέτι έχει ήδη κυκλοφορήσει το σενάριο πως μπορεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό με συνεργάτη του τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο έμπειρος Ιταλός συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς με τον Τζιανπάολο Μοντάλι, ο οποίος εδώ και χρόνια διατηρεί συνεχή δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό. Ο Μοντάλι είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ καλή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκτός αυτού πίσω από τον Γιόλ είναι ο Ραϊολα, που εγγυάται για τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του.

Τι σύστημα παίζουν και τα ποσοστά τους

Ο 55χρονος Ιταλός έχει στην καριέρα του ποσοστό νικών της τάξεως του 49%. Αρέσκεται στο να παίζει το σύστημα 4-2-3-1. Ο Γιόλ από την μεριά του έχει να επιδείξει ποσοστό νικών 45,1%. Και ο Ολλανδός είναι λάτρης της διάταξης 4-2-3-1. Σημειώνεται βέβαια πως αμφότεροι δεν είναι σε κάποια ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Και ο Γκαρντ στο... παιχνίδι

Εκτός αυτού υπάρχει η επιλογή του Ρεμί Γκαρντ από πλευράς του Κριστιάν Καρεμπέ. Τον 48χρονο Γάλλο που έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στην Άρσεναλ. Τον πιστεύει πολύ ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντάς τον σε μεγάλη εκτίμηση και θα μπορούσε να γίνει μία κίνηση για την περίπτωση αυτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα