Τα δεδομένα για Δώνη και Εθνική

Τα δεδομένα για Δώνη και Εθνική

Νίκος Μαρούδας
Τα δεδομένα για Δώνη και Εθνική

bet365

Η πρώτη επαφή που δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος, οι δύο υποψήφιοι και τα δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν.

Όταν τον Νοέμβριο αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ένα από τα πρώτα ονόματα που ήταν στην λίστα για να τον αντικαταστήσουν, ήταν και αυτό του Γιώργου Δώνη…

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ήρθαν σε επαφή με το «τρένο», ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά, έχοντας την προσοχή του στραμμένη αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ.

Έτσι, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας έστρεψαν αλλού την αναζήτησή τους, εξετάζοντας λύσεις από το εξωτερικό. Μάλιστα παραμονές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ο Γιώργος Καραγκούνης, ταξίδεψε στην Ευρώπη, προκειμένου να έχει επαφές με υποψήφιους προπονητές…

Ωστόσο καμία από αυτές τις επιλογές δεν τον ικανοποίησε, με αποτέλεσμα στην ΕΠΟ να καταλήξουν πως πρέπει να πάνε σε μία λύση από την εγχώρια αγορά. Το ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο ήταν δύο… Του Άγγελου Αναστασιάδη και του Τάκη Λεμονή, όπως σας αποκάλυψε το Gazzetta.gr.

Η επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ όμως παρουσίαζε πολλά και σημαντικά εμπόδια, λόγω της παρουσίας του στον «δικέφαλο» και των σχέσεων που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την Ομοσπονδία. Αντιθέτως αυτή του Τάκη Λεμονή ήταν πιο βατή, καθώς στην παρούσα φάση δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα. Κάτι που του έδωσε πολλούς… πόντους.

Πλέον όμως, μετά και την αποδέσμευση του Γιώργου Δώνη δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υπήρξε κάποια νέα επαφή. Το όνομά του συζητιέται, καθώς και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο αυτό και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε μάθει, αν το σχέδιο για το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό θα μείνει.

 

EURO Τελευταία Νέα