Σκαραμοτσίνο ο εκλεκτός του Παναιτωλικού (vids)

Gazzetta team
Σκαραμοτσίνο ο εκλεκτός του Παναιτωλικού (vids)

bet365

Την απόκτηση του Άντονι Σκαραμοτσίνο με μορφή δανεισμού για τους επόμενους 6 μήνες από την Ομόνοια ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Την πρώτη του μεταγραφή για τον Γενάρη ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός, που ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Ομόνοια για 6μηνο δανεισμό του Άντονι Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος αμυντικός είναι 29 ετών και πριν μεταβεί στην Κύπρο ήταν παίκτης της Σεντάν.

Ο Σκαραμοτσίνο (με καταγωγή από τον Σαν Μαρίνο) στο πρώτο εξάμηνο ήταν αρχηγός της Ομόνοιας, ενώ εκτός από αριστερό μπακ, μπορεί να βοηθήσει και ως κεντρικός αμυντικός (με μπόι 1.80), κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Γάλλος αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο σήμερα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση:

"Ο Άντονι Σκαραμοτσίνο αποκτήθηκε με δανεισμό από την Ομόνοια Λευκωσίας έως τον Ιούνιο του 2015. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 30.04.1985 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού", ανέφερε η ανακοίνωση των «καναρινιών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα