Διπλό χτύπημα για Οπούντιο

Gazzetta team
Διπλό χτύπημα για Οπούντιο

bet365

Τις πρώτες του μεταργαφές πραγματοποίησε ο Οπούντιος Μαρτίνου, που ήρθε σε συμφωνία με τους Γκέντιαν Κόκα και Θανάση Ντελή.

Στην πραγματοποίηση των δύο πρώτων του χειμερινών μεταγραφών, προχώρησε ο Οπούντιος Μαρτίνου. Η ομάδα της Φθιώτιδας ενέταξε στο δυναμικό της τον 24χρόνο Αλβανό επιθετικό Γκέντιαν Κόκα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, αλλά και τον 19χρόνο κεντρικό αμυντικό Θανάση Ντελή.

Ο τελευταίος είχε δοθεί δανεικός από τον Άρη Αρχαγγέλου ομάδα της Ρόδου στον ΠΑΟ Κοκκίνου ομάδα της Βοιωτίας. Να σημειωθεί πως οι εν λόγω μεταγραφές θα είναι και οι μοναδικές για την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι το αξιόλογο θα αποκτηθεί.

Τέλος σ΄ότιέχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις παρελθόν από τις τάξεις των «πρασίνων» αποτελούν οι Γιώργος Κοντολές και ο Θανάσης Λυμπέρης, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι και οι μοναδικοίπου θα αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα