Στο τέλος του μήνα ο Μπεργκ

Στο τέλος του μήνα ο Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Στο τέλος του μήνα ο Μπεργκ

bet365

Η συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπεργκ είναι δεδομένη και οι υπογραφές θα πέσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Γιατί καθυστέρησε το τυπικό κομμάτι.

«Έχουμε συμφωνήσει. Θα υπογράψω από μέρα σε μέρα, όταν όσοι πρέπει να βρίσκονται μπροστά θα έχουν χρόνο να κανονίσουμε συνάντηση. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πανευτυχείς στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξία». Ο Μάρκους Μπεργκ προ ημερών επανέλαβε στους Σουηδούς πως το μέλλον του είναι στα πράσινα, καθώς έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» στην επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του μέχρι το 2018! Ένα συμβόλαιο που θα... εκτοξεύσει τις απολαβές του σχεδόν στο διπλάσιο.

Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και αυτό δεν έχει γίνει ακόμη λόγω των υποχρεώσεων του ατζέντη που εκπροσωπεί τον διεθνή επιθετικό. Το νέο συμβόλαιο είναι «μπετόν», ο μάνατζερ του Μπεργκ έχει ρίξει αλλού το βάρος και όπως ενημέρωσε αναμένεται στην Αθήνα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για τα τυπικά και τις... τζίφρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα