Με Ροζέριο ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με Ροζέριο ο Πανθρακικός

bet365

Με τον νεοαποκτηθέντα Ροζέριο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Λεβαδειακό. Μέσα για πρώτη φορά και ο Μανού Μπάλντα.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή (24/1 17:15) πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού την Παρασκευή (23/1). Με το πέρας αυτής, ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τόσο τον Ροζέριο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα, όσο και τον Μανού Μπάλντα, που έχει ανακοινωθεί από την Τρίτη (20/1).

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ηλιάδη, που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και τον Μπαϊκαρά για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ζδράβος-Ρίζος, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Φραγκούλης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ηλιάδης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί, Ροζέριο, Χασομέρης, Κάσες, Ιγκόρ, Μπάλντα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα