Ένταση στην Τούμπα
Φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό έξω από τα αποδυτήρια όπου αποδοκίμασαν τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.
Με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό τα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ με αρκετούς από αυτούς να πηγαίνουν έξω από τα αποδυτήρια και να αποδοκιμάζουν μετά το 2-1 του Παναιτωλικού μέσα στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, φώναζαν συνθήματα κατά του Δημητρόπουλου όπως και στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους σεκιούριτι να προσπαθούν να τους περιορίσουν, ενώ στον τόπο είχαν φτάσει και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
