Νιούκασλ - Στόουκ 1-1
Η Νιούκασλ βρέθηκε μια ανάσα από μια σημαντική νίκη, ωστόσο της το... χάλασε στο τέλος ο Κράους, με τη Στόουκ να παίρνει την ισοπαλία και να μένει στο +2 από την αντίπαλό της. Πολύ κακό ματς στο α' μέρος, λάθη, ελάχιστες επιθετικές ενέργειες, με τις «καρακάξες» να έχουν τον έλεγχο, όχι όμως και τις λύσεις. Η Νιούκασλ είχε μια καλή ευκαιρία στο 11' με τον Καρσελά να μη μπορεί να νικήσει τον Μπέγκοβιτς. Η καλύτερη φάση ήρθε στο 43' με τον Πέρεθ να βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, αλλά να μη μπορεί να σκοράρει.
Μια από τα ίδια και στο πρώτο 25λεπτο του β' μέρους, με τη Νιούκασλ να θέλει, αλλά να μη μπορεί να φτάσει με επιτυχία στην αντίπαλη εστία. Στο 74' όμως ήρθε το γκολ, ο Αμεόμπι έσπασε ωραία στον Κόλμπακ και με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι «Πότερς» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 78' σημείωσαν γκολ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο Αϊρλαντ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπε ο Κράουτς στο 90' και οχτώ λεπτά έπειτα την είσοδό του στο ματς. Ο έμπειρος φορ με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
