Πήραν Πουλάκο τα Ψαχνά
Ακόμα μια μεταγραφή την ένατη του συνολικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πραγματοποίησε ο Ηρακλής Ψαχνών.
Η ομάδα της Εύβοιας ήρθε σε συμφωνία με τον εν λόγω παίκτης που αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλώρακα ομάδα Γ΄ κατηγορίας στην Κύπρο, και παλιότερα σε Καλαμάτα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου και Δόξας Δράμας, θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Πουλάκος αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόλογη επιθετική λύση στα χέρια του Γιώργου Φοιρού, στην προσπάθεια που κάνουν οι νησιώτες προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
