Με Νίκη και Ολυμπιακό οι Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος

Gazzetta team
Με Νίκη και Ολυμπιακό οι Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος

bet365

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Ναγιάρ και Ανδρεόπουλος στην Κέρκυρα και θα εκτίσουν τις δύο αγωνιστηκές κόντρα σε Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Γίνεται γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Σεμπάστιαν Ναγιάρ, που συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πλατανιά, δηλώθηκαν να εκτίσουν την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών, στους προσεχείς αγώνες με Νίκη Βόλου (εντός) και Ολυμπιακό (εντός) για την 26η και την 29η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα