Τα... μηχανάκια της Μονακό (pic)
Το παιχνίδι είχε ένταση, ρυθμό και τρεξίματα μέχρι και το φινάλε, το οποίο ήταν εντυπωσιακό με τον τρόπο που κύλησαν οι καθυστερήσεις του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού.
Αφού πρώτα ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν μείωσε σε 2-1 στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου, οι «κανονιέρηδες» βγήκαν μπροστά ξεχνώντας παντελώς να καλύψουν πίσω τα νώρα τους και μια κούρσα του Φερέιρα Καράσκο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Άρσεναλ.
Αυτό στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς είναι πως στους πέντε ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι για τα τρεξίματά τους, οι τέσσερις ήταν της Μονακό και διήνυσαν περισσότερα από 11 χλμ.!
Δείτε την φωτογραφία... που τα λέει όλα:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

