«Δένει» τους τρεις Κροάτες ο Παναθηναϊκός

«Δένει» τους τρεις Κροάτες ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Δένει» τους τρεις Κροάτες ο Παναθηναϊκός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Να κρατήσει το... τρίο από την Κροατία ο Παναθηναϊκός, που κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στους μάνατζερ των Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Πέτριτς.

«Σας θέλουμε εδώ» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στους τρεις Κροάτες του συλλόγου, στους οποίους έδειξαν έμπρακτα την πρόθεσή τους να τους κρατήσουν στην Λεωφόρο. Ο λόγος για τους Πράνιτς, Πέτριτς και Σίλντενφέλντ, στους οποίους το «τριφύλλι φέρεται να έχει κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», οι πράσινοι προσφέρουν στους Πέτριτς και Σίλντενφελντ, που μένουν ελεύθεροι, νέα συμβόλαια. Στον έμπειρο επιθετικό θα είναι μονοετές, με απολαβές περίπου 350.000 ευρώ, ενώ για τον «Σίφο» αναμένεται να γίνει επίσης μείωση, αλλά η προοπτική της 3ετίας θα αποτελέσει όπλο για να πει το «ναι».

Τέλος, ο Πράνιτς που δεν μένει ελεύθερος, έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 150.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μείνει εύκολα ελεύθερος. Έτσι, στον Παναθηναϊκό επιχειρούν να τον... δέσουν, προσφέροντάς του μονοετή επέκταση - μέχρι το 2017- με τις ίδιες αποδοχές (300.000 περίπου), αλλά χωρίς την ρήτρα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα