Πλήρης με ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Πλήρης με ΠΑΟΚ η Ξάνθη

bet365

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνέχισε η Ξάνθη.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης, η οποία την Κυριακή φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής.

Το... μενού περιελάμβανε ασκήσεις πάνω στο τελείωμα για τους επιθετικούς, ενώ οι αμυντικοί έπαιξαν παιχνίδια δύο εναντίον δύο ενώ στη συνέχεια σκοπό είχαν να σκοράρουν στις μικρές εστίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται, με εξαίρεση τους Ζαρόπουλο και Ορφανίδη που ακόμα δεν είναι έτοιμοι και δεν υπολογίζονται.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα