Γιαλιάς: «Παραμύθια και μυθεύματα»
Σκληρά επεισόδια έλαβαν μέρος στον κυριακάτικο αγώνα του Αιολικού με τον Πανελευσινιακό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα μαχαίρια. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μυτιλήνης κάνουν λόγο για επεισόδια με μπράβους μετά το τέλος του αγώνα με την πλευρά της ομάδας της Δυτικής Αττικής να απαντάει μέσω του προέδρου της Χρήστου Γιαλιά με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας την Μεγάλη Δευτέρα (6/4).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλα αυτά περί μπράβων και τα επεισόδια που υποτίθεται ότι προκαλέσαμε εμείς είναι παραμύθια και μυθεύματα. Εγώ κυκλοφορώ πάντα με τον οδηγό μου και 2-3 φίλους και συνεργάτες μου το πολύ. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα, άνθρωποι και οπαδοί του Αιολικού, ενώ εμείς από την άλλη μάθαμε για μία βαλίτσα με 25.000 ευρώ (!) που κυκλοφορούσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.
Θα συνιστούσα στα παιδιά από το Άργος να δώσουν καλύτερα τα χρήματα αυτά σε καμία εκκλησία ή σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πιάσουν και τόπο αυτές ειδικά τις άγιες μέρες. Αυτό δηλαδή που κάνω συνέχεια εγώ και εμείς στην ομάδα μας στην Ελευσίνα. Δεν έχω καμία επιχείρηση της νύχτας εγώ, έχω 4 εταιρίες που απασχολούν περισσότερα από 1000 άτομα. Όλα πεντακάθαρα και απολύτως νόμιμα .
Όσο αφορά τώρα την βαλίτσα από το Άργος, όταν χρειαστεί να μιλήσω στην δικαιοσύνη για αυτό το θέμα όπου υπάρχουν βέβαια και μαρτυρίες. Αυτά προς το παρόν και όταν είναι τα ξαναλέμε… ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
