Επιστρέφει ο Ρόσι

Επιστρέφει ο Ρόσι

Γιώργος Καραμάνος
Επιστρέφει ο Ρόσι

bet365

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, αφού αποθεραπεύτηκε από την τέταρτη εγχείριση στο γόνατο του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαιπωρημένους ποδοσφαιριστές και ετοιμάζεται για μία ακόμα επιστροφή του. Ο Τζουζέπε Ρόσι ξεκίνησε να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, αλλά όπως είπε ο ίδιος, εξακολουθεί να το φοβάται: «Είμαι καλά, προπονούμαι, αλλά δεν θα μπω ακόμα στους αγώνες. Δεν θέλω να βιαστώ και θα το κάνω όταν μου το πει το γόνατο μου»!

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που χρειάστηκε να υποβληθεί σε σχετική επέμβαση. Η αρχή του κακού είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2011, όταν έπαιξε με τη Βιγιαρεάλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έως τον Μάιο του 2013 είχε μπει συνολικά τρεις φορές στο χειρουργείο. Μακάρι τώρα να γυρίσει γερός, γιατί είναι παικταράς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα