Ο κίνδυνος του ΠΑΣ με τον φάκελο

Gazzetta team
Ο κίνδυνος του ΠΑΣ με τον φάκελο

bet365

Ελλείψεις στου φακέλους τους παρουσιάζουν έξι ομάδες τυης Super League στο θέμα της αδειοδότησης. Αρνητική εισήγηση για Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά.

Δύσκολη είναι η κατάσταση για έξι ομάδες της Super League όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν. Η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης ήταν αρνητική για Βέροια, Εργοτέλη, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, νώ επιπρόσθετα στοιχεία ζητήθηκαν από τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, ο Πανιώνιος όπως είναι γνωστό δεν κατέθεσε καν φάκελο και θα αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά χωρίς άδεια. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν ισχύουν οι φήμες αυτές σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα και σε περίπτωση που δεν αδειοδοτηθεί τότε δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή στα play offs με την θέση του να παίρνει κάποια από τις ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα