Υποψήφιος για Ρεάλ ο Μίτσελ!

Υποψήφιος για Ρεάλ ο Μίτσελ!

bet365

Ο Μίτσελ θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την AS, σε περίπτωση που ο Ιταλός δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «μερένγκες», το οποίο ολοκληρώνεται το 2016.

Ουδείς ωστόσο μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο έμπειρος προπονητής αποτύχει να οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποιο τίτλο την φετινή σεζόν.

Εάν συμβεί το απευκταίο σενάριο για τον Αντσελότι, η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα πάντα με την AS θα μπορούσε να στραφεί στους Λοπετέγι (Πόρτο), Λεβ (Εθνική Γερμανίας), Μπενίτεθ (Νάπολι), Κλοπ (Ντόρτμουντ), Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης Β΄) αλλά και στον Μίτσελ.

Για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα:

«Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του 'Μπερναμπέου'. Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07.

Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους "16" του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα