Γαλλικά σενάρια για Κονέ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Γαλλικά σενάρια για Κονέ (vids)

bet365

Το όνομα του Μπακαρί Κονέ φέρνουν ξανά στο προσκήνιο οι Γάλλοι τονίζοντας την πιθανότητα να ασχοληθεί και πάλι μαζί του ο Ολυμπιακός.

Ο 27χρονος στόπερ της Λιόν που εάν και είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο έχει και γαλλικό διαβατήριο, είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και τον Γενάρη. Αντί για τον Μπακαρί Κονέ οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τότε τον Φελίπε Σαντάνα. Τώρα οι Γάλλοι κάνουν το come back διαρρέοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να καταπιαστούν ξανά με την περίπτωσή του για το καλοκαίρι. Ο Κονέ παίζει και δεξιά και αριστερά στο κέντρο της άμυνας και οι πληροφορίες των Γάλλων τον θέλουν να φεύγει από την Λιόν το καλοκαίρι. Φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ο Κονέ με την Λιόν είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα