Ματ από Κινέζους για Μίλαν!

Ματ από Κινέζους για Μίλαν!

Ματ από Κινέζους για Μίλαν!

bet365

Οι Κινέζοι μπήκαν σφήνα στα σχέδια των Ταϊλανδών και με απίθανη πρόταση ζητούν το 51% των μετοχών της Μίλαν και με πρόεδρο τον Μπερλουσκόνι!

Ποιος θα κάνει το ματ για την αγορά της Μίλαν; Ταϊλάνδη ή Κίνα; Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, κοινοπραξία επιχειρηματιών από το Πεκίνο έκανε αντιπρόταση και ζητά το 51% του συλλόγου έναντι 580 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στόχος τους είναι τα επόμενα χρόνια το ποσοστό μετοχών τους να αυξηθεί στο 70%. Μάλιστα, οι Κινέζοι προσφέρουν στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη θέση του προέδρου μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει πότε θα φύγει από την ομάδα. Παράλληλα, έχει εκτιμηθεί η εμπειρία του Αντριάνο Γκαλιάνι ο οποίος θα έχει θέση διευθυντή! Θυμίζουμε, πως οι Ταϊλανδοί έχουν προσφέρει 500 εκατ. ευρώ για το 60% των μετοχών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα