«Με το δεξί στα playoffs»

«Με το δεξί στα playoffs»

Gazzetta team
«Με το δεξί στα playoffs»

bet365

Σύνθημα για καλό ξεκίνημα στα playoffs έδωσαν οι Λουκ Στιλ και Νάνο, μιλώντας στο περιθώριο του bazaar του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

«Είναι μια ιδιαίτερη χαρά για εμάς τους ποδοσφαιριστές να δούμε από κοντά τους φιλάθλους μας. Όσον αφορά τα θέματα του ποδοσφαίρου, ελπίζω να αρχίσουμε με το δεξί τους αγώνες στα playoffs. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Τρίπολη. Είναι δυνατός ο Αστέρας. Εμείς τελειώσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά για να αποδείξουμε αυτό που είμαστε και αυτό που αξίζουμε» ήταν τα λόγια του Ισπανού αμυντικού.

Από την πλευρά του, ο Άγγλος τερματοφύλακας σημείωσε: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι ανεβαίνουμε, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, θέλουμε να έχουμε μια καλή αρχή και να πάμε καλά. Στους αγώνες που παίξαμε με αυτόν τον αντίπαλο έδειξαν ότι είναι αρκετά δυνατοί. Άξιζαν τους βαθμούς που πήραν και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα της Τετάρτης».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα