«Δένει» Ντε Μπρούιν η Βόλφσμπουργκ

Gazzetta team
«Δένει» Ντε Μπρούιν η Βόλφσμπουργκ

bet365

Έτοιμη να κάνει τον Ντε Μπρούιν τον πιο ακριβοπληρωμένο είναι η Βόλφσμπουγκ, που προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βέλγο σταρ.

Έτοιμη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να κάνει τον Ντε Μπρούιν τον πιο ακριβοπληρωμένο της παίκτη, είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Bild», οι "λύκοι" θέλουν να δέσουν τον Βέλγο, επιβραβεύοντάς τον παράλληλα για την μαγική του σεζόν, όπου έχει συμμετοχή σε 32 γκολ!

Ο 23χρονος σούπερ σταρ, αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019, με αποδοχές κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ αν πει το «ναι» στην Βόλφσμπουργκ και έρθει σε νέα συμφωνία, το ποσό αυτό θα... εκτοξευτεί στα 8,5 εκατ. ευρώ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα