Κοιτάζει Στάθη η Κέρκυρα

Κοιτάζει Στάθη η Κέρκυρα

bet365

Την περίπτωση του Γιάννη Στάθη του Λεβαδειακού, εξετάζει η Κέρκυρα.

Ο Γιάννης Στάθης, πήγε στον Λεβαδειακό τον Ιανουάριο, όμως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, το μέλλον του δε φαίνεται να είναι στη Λιβαδειά... Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η Κέρκυρα εμφανίζεται να παρακολουθεί ζεστά την περίπτωσή του.

Μπορεί αυτή τη στιγμή οι «Φαίακες», να είναι καλυμμένοι στη θέση του δεξιού μπακ μιας και υπάρχουν οι Γκομές, Σιόντης και Ανδρεόπουλος, ωστόσο είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να υπάρχει μόνο ο Σιόντης! Ο νεαρός Έλληνας μέσος που παίζει και ως μπακ, είναι το πιο... hot όνομα της ομάδας και πολύ δύσκολα θα μείνει στο νησί, ενώ και για τον Γάλλο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον (χωρίς να έχει γίνει επίσημο) από την Λουντογκόρετς.

Έχοντας λοιπόν γνώση όλων αυτών στη Κέρκυρα, εξετάζουν και την περίπτωση του Στάθη ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που υπάρξει κενό στη θέση του δεξιού μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα