«Έκλεισε» στην Βασιλεία ο Λανγκ

Στην Βασιλεία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Λανγκ. Ο 24χρονος Ελβετός το όνομα του οποίου είχε παίξει για τον Παναθηναϊκό, έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές Ελβετίας.
Ο Μίκαελ Λανγκ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Παναθηναϊκός εξέταζε για την θέση του δεξιού μπακ καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση.
Στην πορεία οι «πράσινοι» αποσύρθηκαν αφού και ο Λανγκ δεν ήξταν ιδιαίτερα ζεστός με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πατρίδα του κι έτσι αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Βασιλείας με την επιβεβαίωση να έρχεται και από την ίδια την ομάδα της Βασιλείας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.