Εβρεξε γκολ στο Καμπιονάτο (vids)

Γιώργος Καραμάνος
Εβρεξε γκολ στο Καμπιονάτο (vids)

bet365

Ρεκόρ σεζόν τα 47 τέρματα που σημειώθηκαν την τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α’. Δυάδα capocanonieri για πρώτη φορά από το 2001-’02.

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία στη Σέριε Α’. Τα 47 γκολ που σημειώθηκαν την τελευταία αγωνιστική, είναι ρεκόρ για την σεζόν 20-14-’15, καθώς ξεπέρασαν τα 42 τέρματα που είχαν σημειωθεί την 35η αγωνιστική. Βέβαια τα πολλά γκολ δεν σημαίνουν απαραίτητα ευτυχία για τους οπαδούς του Καμπιονάτο, οι οποίοι ως γνωστών λατρεύουν την ισορροπία και την άμυνα.

Επίσης, τα με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Μάουρο Ικάρντι στο Ιντερ-Εμπολι 4-3, έφτασε τα 22 και έπιασε την κορυφή των σκόρερ τον Λούκα Τόνι. Είναι η πρώτη φορά από το 2001-’02 που ο τίτλος του Capocanoniere μοιράζεται, κάτι που είχαν κάνει τότε οι Νταβίντ Τρεζεγκέ (Γιουβέντους) και Ντάριο Χούμπνερ (Πιατσέντσα) με 24 γκολ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα