Βλέπει και Μπερίσο για προπονητή o Oλυμπιακός...

Βλέπει και Μπερίσο για προπονητή o Oλυμπιακός...

Βλέπει και Μπερίσο για προπονητή o Oλυμπιακός...

bet365

Ο Χάβι Γκράθια έχει επαφές με τον Ολυμπιακό, ο Βίκτορ αρέσει αρκετά, όπως και ο Εσκριμπά, ωστόσο ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών φέρεται να είναι και ο Μπερίσο της Θέλτα!

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου έβγαλαν από το συρτάρι την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου. Σε αυτή βρίσκονται κατά κύριο λόγο Ισπανοί τεχνικοί, ενώ σενάρια και πληροφορίες μιλούν και για παρουσία των Γιοκάνοβιτς, Μπίλιτς, αλλά και Σπαλέτι! Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει το τελευταίο σκανάρισμα και από Δευτέρα αρχίζουν οι τελικές επαφές. Γκράθια, Καπαρός, Βίκτορ, και Εσκριμπά έχουν ξεχωρίσει από την ισπανική αγορά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η έκπληξη. Οι Ισπανοί πάντως βάζουν αρκετά ψηλά το όνομα του Γκράθια λέγοντας πως υπάρχουν ήδη επαφές με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο ίδιος βλέπει σοβαρά την περίπτωση του Ολυμπιακού, αν και κέρδισε νέο συμβόλαιο με τη Μάλαγα!

Ωστόσο, η αβεβαιότητα που υπάρχει στο σύλλογο της Ανδαλουσίας τον βάζει σε σοβαρές σκέψεις. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός της Κέρκυρας φέρεται να ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία από τους «ερυθρόλευκους», μιας και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις. Το Champions League πάντως είναι σοβαρό κίνητρο για να αφήσει τη Μάλαγα... Όπως έχουμε τονίσει, οι ερυθρόλευκοι δεν αφήνουν στην άκρη και τον Βίκτορ, τον γνωρίζουν καλά και ξέρουν τις δυνατότητές του. Ωστόσο, ο πρώην συνεργάτης του Μίτσελ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την Λα Κορούνια και η ομάδα της Γαλικίας έχει χτίσει πάνω του...

Σενάρια για Μπερίσο!

Τι και αν ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνο τόνισε πως ο Εντουάρντο Μπερίσο θα μείνει και στην ομάδα την επόμενη σεζόν, ο κακός σχεδιασμός και οι αποχωρήσεις βασικών φέρνουν... σύννεφα στις σχέσεις των δυο ανδρών. Πληροφορίες από την Ισπανία και τον τοπικό Τύπο κάνουν λόγο για μπάσιμο του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να μιλούν ακόμα για προσφορά. Ο Αργεντίνος τεχνικός τα πήγε περίφημα φέτος με την Θέλτα (στον πάγκο της από το 2014) και στο νήμα έχασε την έξοδό στο «Europa League», αφού τερμάτισε στην 8η θέση. Μάλιστα, οι Γαλιθιάνοι τονίζουν πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Αυτός είναι ο «καπετάνιος» της Θέλτα

Εχθρός της... γιόμας, φανατικός του πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, ο Εντουάρντο Μπερίσο είναι ένας καθαρά επιθετικογενής προπονητής. Έχοντας ως μεγάλο του παράσημο τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο της φετινής Primera, αμέσως ξεχώρισε για τον τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο προσέγγιζε τα παιχνίδια η ομάδα του Βίγκο. Τα εξέχοντα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της Θέλτα επί Μπερίσο δεν είναι πολύ μακριά από αυτά που συνήθως διακρίνουν τις ισπανικές ομάδες. Αλλαγές ταχύτητας στη διαδικασία της επίθεσης, αργό και υπομονετικό passing game στο κέντρο και στα μετόπισθεν και γρήγορες κάθετες μεταβιβάσεις στη γραμμή της επίθεσης. Ο Μπερίσο αρέσκεται να παίζει με ψηλά την άμυνα και το τεχνητό οφσάιντ, ενώ η Θέλτα προσπαθούσε να κερδίσει τη μπάλα άμεσα, μετά τη απώλειά της.


Άλλωστε, οι προτάσεις του Βίτορ Περέιρα θα μείνουν στο συρτάρι, αφού ο επόμενο κόουτς θα έχει να διαλέξει ανάμεσα από τις δικούς του στόχους! Εβδομάδα εξελίξεων, αφού είναι πιθανό να υπάρξει και μεταγραφικό χτύπημα με τον Αντονί Μουνιέ να βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Μονπελιέ και απομένει το «οκ» του παίκτη. Η κρούση της Σέλτικ δύσκολα θα τον επηρεάσει και ο 27χρονος Γάλλος είναι πιθανό να φορέσει άμεσα τα ερυθρόλευκα. Εξάλλου, είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα θα αρνιόταν να έχει στην ομάδα του ένας προπονητής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για 4-5 παίκτες από την ξένη αγορά, καθώς από την ελληνική έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους. Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τους Λόρια, Κατσικά, Κεϊτά, Τσανδάρη, Μαρτίνες, Γιαννιώτα, Μανιά, Μπεν και Χαλκιαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η περίπτωση του Καρίγιο μένει στην άκρη, μιας και τα ΜΜΕ της Αργεντινής τόνισαν πως η Εστουδιάντες απάντησε αρνητικά στον Ολυμπιακό, μιας και περιμένει προτάσεις από Ιντερ και Μονακό. Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρονται να βρίσκονται εξαιρετικοί παίκτες όπως ο Ζινιάκ, ο Μπερμπάτοφ, ο Μιραλάς και ο Ζόνατας, αν και οι περιπτώσεις τους είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα