Στα 3 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Γκράθια στη Μάλαγα!

Στα 3 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Γκράθια στη Μάλαγα!

Στα 3 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Γκράθια στη Μάλαγα!

bet365

Ο Χάβι Γκράθια φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για να διαδεχθεί τον Βίτορ Περέιρα ωστόσο στο συμβόλαιο του περιλαμβάνεται ρήτρα ύψους 3 εκατ. ευρώ με την Μάλαγα!

Η λύση Γκράθια είναι ανάμεσα σε εκείνες που προκρίνουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει ένα σημαντικό εμπόδιο.

Ο πρώην τεχνικός της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου οδήγησε την Μάλαγα στην κατάκτηση της 9ης θέσης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το συμβόλαιο του 45χρονου προπονητή όπως είχε συμφωνηθεί,ανανεώθηκε αυτόματα για μία ακόμη σεζόν.

Μάλιστα η Μάλαγα έχει βάλει ρήτρα ύψους 3 εκατ. ευρώ κάτι που επιβεβαίωσε στον ισπανικό Τύπο και ο Γκράθια.

Ο τελευταίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας ωστόσο τηρεί στάση αναμονής, καθώς αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Την προσεχή Τρίτη εκκρεμεί συνάντηση ανάμεσα στον Νάσερ Αλ-Τανί, αντιπρόεδος και γιου του Σεϊχή του Εμιράτου του Κατάρ από κοινό με τον εκτελεστικό διευθυντή, Βιθέντε Κασάδο με τον Κινέζους επενδυτές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα