Καραμάνος: «Έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου»

Νίκος Μαρούδας
Καραμάνος: «Έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου»

bet365

Το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τον Τάσο Καραμάνο, που μέσω του gazzetta.gr αποχαιρέτησε την πρώην του ομάδα...

Ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν μόνο ο τελευταίος της σεζόν για τους Περιστεριώτες, αλλά και ο τελευταίος του Τάσου Καραμάνου με τη φανέλα της ομάδας. Ο νεαρός άσος, αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας την Κυριακή και μέσω του gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Τονίζει πως ο Ατρόμητος πλήρωσε τα δικά του λάθη, χαρακτήρισε ένα όνειρο που έχει πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του σε παιχνίδια Σούπερ Λιγκ, αλλά και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ σε ότι αφορά το νέο κεφάλαιο στη καριέρα του, έδειξε έτοιμος να αρπάξει όποια ευκαιρία τους εμφανιστεί και να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν.

Τελευταίο παιχνίδι και για τον Ατρόμητο και για σένα στην ομάδα... Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, μετά από τέσσερα χρόνια να παίζω το τελευταίο παιχνίδι στον Ατρόμητο. Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να καταφέρουμε να φέρουμε μια μεγάλη επιτυχία στο Περιστέρι, δυστυχώς δεν μας βοήθησε και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, αλλά πιστεύω ότι ήταν μία ευκαιρία σε αυτά τα πλέι οφ να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Δεν τα καταφέραμε ίσως λόγω επιπολαιοτήτων ή έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά το θέμα είναι ότι δεν είχαμε την κατάσταση στα χέρια μας στη τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό μας, που πιστεύω ότι φέτος όπως αποδείχθηκε θα είχαμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και να το πετύχουμε τη νίκη που θα μας οδηγούσε στους ομίλους».

Τελικά όμως ο Ατρόμητος θα μπει στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Εσύ δεν θα είσαι στην ομάδα, πιστεύεις πως μπορεί να μπει στους ομίλους φέτος;

«Θα είναι επιτυχία να περάσει και τον πρώτο προκριματικό, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς φέτος. Ίσως με μια βατή κλήρωση να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι μεγαλύτερο. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που καταφέρνουμε κάθε χρόνο. Μπαίνουμε στην πεντάδα, δεν βγαίνουμε τελευταίοι στα πλέι οφ, δεν είναι εύκολη υπόθεση να φέρνεις ομάδες μεγάλες κάτω στη βαθμολογία και εύχομαι στον Ατρόμητο να έχει μια σεζόν με υγεία, επιτυχίες και ότι καλύτερο, γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα. Έχει μεγάλη παράδοση, είχε παρελθόν έχει παρών και θα έχει και μέλλον».

Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά πως ολοκληρώνεται;

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Είναι δύσκολο να έχεις την ταμπέλα του δανεικού, αλλά εγώ έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Παίζω στη Super League, έχω καταφέρει να πάρω μεταγραφή στην ομάδα που αγαπάω από μικρός, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αγωνιστώ ποτέ, αλλά ένα όνειρό μου έχει πραγματοποιηθεί. Υπήρχαν σκαμπανευάσματα στην απόδοσή μου, είχαμε αλλαγές προπονητών, ίσως κάποιες λανθασμένες επιλογές που δεν βγήκαν στην ομάδα, όμως κλείνουμε την χρονιά επιτυχημένα. Πάντα οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν και το καλό είναι ότι τερματίσαμε σε αυτή τη θέση, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση τελικά η τρίτη θέση, αλλά είναι και πάλι επιτυχία».

Όπως είπες πας στην ομάδα που αγαπάς από μικρός... Θα έχεις την ευκαιρία σου στην προετοιμασία... Τι περιμένεις;

«Η σκέψη μου εμένα είναι ότι την τύχη σου και γενικότερα τα όνειρά σου τα διεκδικείς εσύ. Εσύ είσαι ο υπεύθυνος αν θα τα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις ή όχι. Αν σου δοθεί η ευκαιρία θα πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος σε ένα μεγάλο κλαμπ, να μπορέσεις να δείξεις την αξία σου, γιατί είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες που μπορούν να σου εμφανιστούν. Εύχομαι να είμαι υγιείς, να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων και να τους αποδείξω ότι έκαναν σωστά που με επέλεξαν να με πάρουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα