Τα δεδομένα για Εσκριμπά και Γιόλ

Τα δεδομένα για Εσκριμπά και Γιόλ

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Εσκριμπά και Γιόλ

bet365

O Εσκριμπά είναι... φευγάτος από την Έλτσε με την Χετάφε όμως να τον... πολιορκεί ενώ ο Γιόλ σύμφωνα με τους Ολλανδούς έχει κερδίσει πολλούς πόντους για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως σας είχαμε επισημάνει από χθες ο Φραν Εσκριμπά αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Έλτσε. Τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του συλλόγου του άνοιξαν την πόρτα της εξόδου αλλά και αυτήν για την πρόσληψή του στον Ολυμπιακό. Αυτήν την στιγμή ο Φραν Εσκριμπά παραμένει ένα από τα βαριά χαρτιά για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Συνεχίζει να είναι ένα εκ των μεγάλων φαβορί.

Και φυσικά δεν αποκλείεται να πιάσει Λιμάνι. Εκτός από τους ερυθρόλευκους όμως άνοιξε και η... όρεξη της Χετάφε. Η ισπανική ομάδα θα ήθελε να κλείσει τον 50χρονο για τον πάγκο της και θα προσπαθήσει να τον κλείσει. Όπως και να έχει το μέλλον του θα κριθεί το αργότερο έως την Κυριακή. Πέραν τούτου υπάρχει ξανά στο... κάδρο ο Μάρτιν Γιόλ. Προ ημερών σας είχαμε αναφέρει το όνομα του πολύπειρου τεχνικού.

Οι Ολλανδοί τον επαναφέρουν για την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μεταδίδουν πως στο Λιμάνι έχουν πολύ καλή άποψη γι' αυτόν. Πως τον θεωρούν μία πολύ σοβαρή και αξιόπιστη λύση προπονητή και ότι έχει γίνει και μία νέα πρώτη επαφή. Θυμίζουμε πως με τον Γιόλ συνδέεται ο Μίνο Ραϊόλα, ο μεγαλοατζέντης που συνεργάζεται στενά με τον πειραϊκό σύλλογο, ενώ κάποιοι συνδέουν με τον Γιόλ και την πολύ προχωρημένη υπόθεση του Μπερμπάτοφ.

Όπως κάποιοι συνδέουν από χθες τον Εσκριμπά με τον Ζόνατας... Το σίγουρο είναι πως ο Γιόλ -όπως και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι- έχει απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό στην μετά-Μίτσελ εποχή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα