ΠΑΟΚ: «Λεπτομέρειες για Τούντορ»

ΠΑΟΚ: «Λεπτομέρειες για Τούντορ»

ΠΑΟΚ: «Λεπτομέρειες για Τούντορ»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κροατία, ο Ιγκορ Τούντορ είναι ο εκλεκτός του Φρανκ Άρνεσεν, αφού μένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal!

Η άφιξη του Φράνκ Άρνεσεν, στην Θεσσαλονίκη, και τις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια για συμφωνία με προπονητή. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του δικεφάλου του Βορρά δεν ήρθε μόνος του στην Ελλάδα, αλλά είχε πιθανότατα και τον νέο τεχνικό! Ο Ιγκόρ Τούντορ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr να είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του συλλόγου. Όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Κροάτη, οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, απομένουν λεπτομέρειες και αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά, τότε αυτός θα είναι ο νέος προπονητής. Οι Κροάτες επιβεβαίώνουν το δημοσίευμα, τονίζοντας πως είναι θέμα... ωρών να κλείσει το deal. Άλλωστε όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 38χρονος πρώην τεχνικός της Χάιντουκ Σπίτ ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα των τεχνικών που είχε στην λίστα του ο Άρνεσεν.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα