Τι συμβαίνει με Λίλα και ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Τι συμβαίνει με Λίλα και ΠΑΣ

bet365

Ο Άντι Λίλα κάνει τα πάντα για να φύγει από τον ΠΑΣ προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των Ηπειρωτών. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ της υπόθεσης.

Ένα από τα θέματα που καίνε τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό της επιστροφής του Άντι Λίλα στην ομάδα. Ο διεθνής Αλβανός άσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ και καθημερινά με δηλώσεις του ότι είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του αφού δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα των διοικούντων του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ότι υπολογίζεται ως βασικός για την επόμενη σεζόν.

Τελικά σε αυτή την ιστορία ποιος έχει δίκιο; Ο Λίλα ή ο ΠΑΣ; Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ. Ο Λίλα μετακόμισε τον Ιανουάριο στην Πάρμα υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χάρισε στον ΠΑΣ τα οφειλόμενα
που υπήρχαν προς το πρόσωπό του (ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ).

Κι ενώ αρχικά όλοι πίστευαν ότι ο Λίλα παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή λίγες ημέρες αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Πρέιτι Αντονέλο, αποκάλυπτε ότι ο παίκτης είχε αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι εφόσον οι «παρμέτζι» επιθυμούσαν να τον κάνουν μόνιμα δικό τους. Τα τεράστια όμως οικονομικά προβλήματα της ιταλικής ομάδας-τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα την οδηγήσουν στην Serie D-με συνέπεια ο Λίλα να επιστρέψει στα Γιάννενα αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

 

Ο 29χρονος άσος όμως είναι αρνητικός από την πρώτη στιγμή να γυρίσει στις Ζωσιμάδες και με τις δηλώσεις του αριστερά και δεξιά τονίζει ότι είναι ελεύθερος ισχυριζόμενος ότι έχει στα χέρια του ιδιωτικό συμφωνητικό ότι θα μείνει ελεύθερος, αν δεν τον κρατήσει η Πάρμα ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές ο μάνατζέρ του με την Αταλάντα η οποία του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους στον ΠΑΣ από την πρώτη στιγμή τονίζουν ότι ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους τα επίσημα χαρτιά της FIFA που δείχνουν ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και περιμένουν την επιστροφή του Λίλα την επόμενη εβδομάδα στην πόλη ώστε να έχουν και μια κουβέντα από κοντά.

Στα Γιάννενα είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον χειρισμό της υπόθεσης και τις δηλώσεις του Λίλα, ειδικά από την στιγμή που ο σύλλογος του στάθηκε και τον προστάτεψε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή μετά τον αγώνα της Αλβανίας με την Σερβία και την κίνησή του να πάρει την σημαία της Μεγάλης Αλβανίας, και θεωρούν ότι όλα αυτά είναι πιέσεις από την πλευρά του παίκτη ώστε να αναγκάσει τον ΠΑΣ να τον παραχωρήσει.

Παρότι ο παίκτης υπολογιζόταν ως βασικός τη νέα σεζόν πλέον ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν δείχνει πλέον τόσο ζεστός για την παραμονή του Αλβανού μέσου τονίζοντας ότι αν ο παίκτης συμφωνήσει με την Αταλάντα ή με κάποια άλλη ομάδα, θα σταλεί άμεσα το χαρτί της FIFA στην εμπλεκόμενη ομάδα αφού ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει χωρίς πρώτα οι Ηπειρώτες ανάψουν το πράσινο φως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα