Πήρε εξιτήριο ο Τζίμι Γκριβς

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε εξιτήριο ο Τζίμι Γκριβς
Στο σπίτι του επιστρέφει ο Τζίμι Γκριβς έπειτα από έναν μήνα παραμονής στο νοσοκομείο λόγω του σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη!

Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο, το δεύτερο που υπέστη μετά το 2012.

Οι γιατροί είχαν τονίσει ότι η ανάρρωσή του θα αργούσε και θα έπρεπε να γίνει κάθε βήμα προσεκτικά για να επανέλθει πλήρως ο 75χρονος και όπως έγινε σήμερα γνωστό, πήρε επιτέλους εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.