Αλλαγή δεδομένων με Καϊκούτ στη Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Αλλαγή δεδομένων με Καϊκούτ στη Κέρκυρα

bet365

Ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολόγιζε ο Μιχάλης Γρηγορίου για τη νέα σεζόν στη Κέρκυρα, ήταν ο Σάσα Καϊκούτ, που πλέον είναι κοντά στην παραμονή του στην ομάδα...

Η αλλαγή προπονητή στην Κέρκυρα, δεν έφερε στην ομάδα μόνο αναταραχή, αλλά και την ευκαιρία στη διοίκηση να αλλάξει κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ρόστερ της νέας σεζόν και δεν την έβρισκε σύμφωνη.

Μία απ' αυτές ήταν η αποχώρηση του Σάσα Καϊκούτ. Ο νέος τεχνικός του Ατρόμητου, είχε εισηγηθεί την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Βόσνιο επιθετικό, κάτι που είχε προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς στο νησί. Ωστόσο ο Γρηγορίου ήταν αυτός που... έκανε κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι, οπότε όλες οι εισηγήσεις είχαν γίνει αποδεκτές.

Έτσι και ο Καϊκούτ κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του πριν λήξει από μόνο του... Αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει γίνει, όμως είναι πολύ πιθανό πλέον να υπάρξει ανατροπή. Ο ποδοσφαιριστής ένιωθε πολύ καλά στην Κέρκυρα και τώρα κοιτάει με καλό μάτι την παραμονή του στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον πρόεδρο των «Φαιάκων» για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το θέμα μάλιστα βρίσκεται σε καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες πολύ πιθανό να έχουμε και ανακοινώσεις, με τον Καϊκούτ όπως φαίνεται να μένει για ακόμα (τουλάχιστον) ένα χρόνο στο νησί του Ιονίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα