H νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics, vids & poll)

H νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics, vids & poll)

Αντώνης Σαούλης
H νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics, vids & poll)

bet365

Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Τετάρτης η νέα φανέλα του Ολυμπιακού που φέρει την... σφραγίδα της Adidas!

Το πρώτο μέρος της παρουσίασης έγινε στον Ιστιοπλοϊκό και η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία Αλεξάνδρας, παρουσία πλήθους κόσμου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης. Από μεριάς των παικτών ήταν εκεί οι Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης και Ντουρμάζ. Εκ μέρους των Πειραιωτών εκτός από τον κ. Μαρινάκη ήταν μεταξύ άλλων οι Βρέντζος, Αγραφιώτης, Θεοδωρίδης, Παύλου, Καραπαπάς, Ισά, Καρδιασμένος, Γεωργάτος, Ελευθεριάδης καθώς και ο Πέτρος Κόκκαλης. Στην παρουσίαση δεν υπήρχε η Unicef, λόγω κάποιων τυπικών και διαδικαστικών θεμάτων, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να έχει τον οργανισμό αυτό στην φανέλα του. Έτσι και τη νέα χρονιά θα πορευθεί με την Unicef. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την δυνατότητα να τα πει με τους Έλληνες παίκτες. Έκανε μία κουβέντα για κάποια λεπτά με τους Γιαννιώτα, Αυλωνίτη και Μπουχαλάκη με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Εκεί μεταξύ άλλων ήταν και η πρωταθλήτρια του τριπλούν και του άλματος σε μήκος, Πηγή Δεβετζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ξανά την Adidas ως την εταιρεία που θα τους ντύνει. Από το 1979 που ξεκίνησε η πορεία τους στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχουν συνεργαστεί με τέσσερις εταιρείες. Την Umbro, την Asics Tiger, την Adidas και την Puma. Το 1979 είχαν την Umbro και μετά το 1980 την Puma, στην συνέχεια για δύο χρόνια την Asics Tiger, μετά για μία χρονιά την Adidas για να ακολουθήσει ξανά η Tiger για άλλα τρία έτη. Έκτοτε η Puma έντυνε τον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Εξαίρεση αποτέλεσαν το 1992-1993 η Umbro, ένα χρόνο μετά η Lotto και το 1994-1995 η Adidas. Από το 2000 και επί πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός είχε την Umbro και μετά επέστρεψε στην Puma, την οποία είχε μέχρι και την σεζόν που μας πέρασε. Από την Puma ο Ολυμπιακός είχε αρκετά παράπονα πέρυσι και ως εκ τούτου η αλλαγή εταιρείας κρίθηκε επιβεβλημένη για να δώσει μία νέα... πνοή στον σύλλογο.

Παρουσίαση πάνω σε καράβι, χρυσό σήμα για τα 90 χρόνια και άμεση διαθεσιμότητα

Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Ολυμπιακού έγινε με εντυπωσιακό τρόπο. Πραγματοποιήθηκε σε καράβι με την φανέλα να ανεμίζει. «Θρύλο σε κάνει η φανέλα. Legends Only. #Olympiacos #BeTheDifference @adidasGR», είναι το... moto των Πειραιωτών και Adidas. Με το τύπωμα «We keep on dreaming», την άσπρη και την κόκκινη ρίγα η νέα εμφάνιση έχει ήδη εντυπωσιάσει και σίγουρα δείχνει να είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Η νέα εμφάνιση των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη στο Red Store και ενώ τελείωσε η προθεσμία για υποβολή παραγγελιών από το διαδίκτυο. Πρέπει να σημειωθεί πως στο αριστερό της μανίκι υπάρχει ένα χρυσό σήμα, που είναι αφιερωμένο στην συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση της ομάδας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης πάντως πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στη νέα εποχή ο Γιάννης Βρέντζος. Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της φωτογράφησης και των γυρισμάτων για το σποτάκι είναι οι Γιάννης Μανιάτης, Τσόρι Ντομίνγκες, Δημήτρης Σιόβας, Χόρχε Μπενίτες και Κώστας Φορτούνης.
Τα στοιχεία της νέας εμφάνισης
Τιμώντας τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, η νέα εντός έδρας εμφάνιση διατηρεί κλασικά στοιχεία στο σχεδιασμό της, όπως τις κόκκινες ρίγες μπροστά, αλλά και στην πλάτη της φανέλας και το λευκό σορτς, ενώ πρόσθετες λεπτομέρειες στο μανίκι δίνουν στην «θρυλική» φανέλα ένα ρετρό τόνο. Με το επετειακό χρυσό badge, το τύπωμα που αναφέραμε πριν, το κεντητό σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος και τις τρεις κλασικές ρίγες της Αdidas, η νέα φανέλα είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί από όλους τους φίλους της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το video που δημιουργήθηκε για τη νέα «θρυλική» εμφάνιση. Το μήνυμα #BeTheDifference της Αdidas γίνεται πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του νεαρού Θοδωρή, του πρωταγωνιστή του video, που ονειρεύεται να γίνει κομμάτι του Ολυμπιακού. Φοράει την φανέλα και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ο Θοδωρής αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά αστέρων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι με οδηγό τους τη φανέλα και την αγάπη για την ομάδα κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν πως «Θρύλο σε κάνει η Φανέλα»!
Τεχνολογία αιχμής Adidas
Συνδυάζοντας το κλασικό με το καινούργιο, η Adidas χρησιμοποιεί στις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού την τεχνολογία ClimaCool™, η οποία, σε συνδυασμό με ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα. Eπιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

Θρύλο σε κάνει η φανέλα. Legends Only. #Olympiacos #BeTheDifference

Posted by adidas Football on Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015
Das neue Heimtrikot der Legende! #Olympiakos #Olympiacos #Thrylos #LegendsOnly #Adidas #NewHomeShirt #Heimtrikot pic.twitter.com/Jhrm3lFVyT

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα