Δωροδοκία για να μην χτυπήσει ο Μέσι

Gazzetta team
Δωροδοκία για να μην χτυπήσει ο Μέσι

bet365

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής φροντίζει για τον Μέσι, ώστε ο Αργεντινός σταρ να μην τραυματίζεται. Με... 10.000 δολάρια τα καταφέρνει περίφημα!

Οι Αργεντίνοι προσέχουν τον Μέσι και η Ομοσπονδία της χώρας φροντίζει να μην τραυματιστεί! Αυτό άλλωστε αποκάλυψε η εφημερίδα «La Nacion», τονίζοντας πως στο φιλικό της 11ης Αυγούστου του 2010 με την Ιρλανδία οι άνθρωποι της ομάδας ήταν σίγουροι πως ο σταρ της Μπάρτσα δεν θα χτυπήσει. Ο λόγος; Η Ομοσπονδία της Αργεντινής φέρεται πως είχε πάρει τα μέτρα της, με τον διάλογο που ακολουθεί να είναι αποκαλυπτικός. Μέλος της AFA τονίζει στον Χούλιο Γκροντόνα «Πως θα λύσουμε το θέμα με τον Μέσι, ώστε να μην τραυματιστεί;» και ακολούθησε η απάντηση: «10.000 δολάρια σε κάθε Ιρλανδό παίκτη, έτσι ώστε να μην τον χτυπήσουν». Αξίζει να σημειωθεί, πως σε εκεί το φιλικό η Αργεντινή επικράτησε 1-0 και ο Μέσι δεν τραυματίστηκε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα