Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό για Ευαγγέλου

Θοδωρής Βασίλης
Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό για Ευαγγέλου

bet365

Να κάνει δικό του τον 17χρονο αρχηγό της Εθνικής Παίδων, θέλει ο Παναθηναϊκός που είναι σε επαφές με τον Πανιώνιο. Μπήκε στη ρύθμιση για τα χρέη η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που την Δευτέρα έχει την πρώτη της προπόνηση.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου δείχνει ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες. Ο Ευαγγέλου θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς της γενιάς του, ενώ ήταν και αρχηγός της Εθνικής Παίδων στο πρόσφατο Euro που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή, μιας και προσπάθησε να τον αποκτήσει ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Μουζακίτη τον χειμώνα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον Πανιώνιο και πάλι και ψάχνουν να βρουν την χρυσή τομή ώστε να κάνουν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος μπήκε την Παρασκευή στη ρύθμιση των 100 δόσεων και την Δευτέρα ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη προκαταβολή για να αρχίσει επίσημα η ρύθμιση για τα χρέη ύψους 5,2 εκατομμύρια ευρώ που έχει η ομάδα.

Τέλος, την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αιματολογικά και εργομετρικά τεστ στο ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα