Ολυμπιακός: Η κρίσιμη εβδομάδα και τα νέα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη εβδομάδα και τα νέα δεδομένα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η κρίσιμη εβδομάδα και τα νέα δεδομένα

bet365

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν σε μία εβδομάδα - κλειδί, περιμένουν την άφιξη του Μάρκο Σίλβα και δεδομένα επηρεάζονται από τις ραγδαίες εξελίξεις στην χώρα. Επαναφέρουν τον Γκουρκίφ οι Γάλλοι!

Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η προσπάθεια για την υλοποίηση του περαιτέρω σχεδιασμού του για τη νέα χρονιά. Οι θέσεις που αναζητά παίκτες είναι έτσι και αλλιώς γνωστές. Στο... μέτωπο του προπονητή στο Λιμάνι συνεχίζουν να περιμένουν τον Μάρκο Σίλβα, επιμένοντας στο ότι θα είναι αυτός ο αντί-Περέιρα. Ωστόσο δεν είναι υπερβολή το να σημειωθεί πως αυτήν την στιγμή πως οι πάντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια τους για να δουν το τι θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα. Και αυτό φυσικά δεν πρόκειται για επιλογή, αλλά για μία κατάσταση που έτσι όπως διαμορφώνεται επηρεάζει σημαντικά και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Όπως και να έχει οι πρωταθλητές Ελλάδας εισέρχονται σε μία καθοριστική εβδομάδα και για το προπονητικό σκέλος αλλά και για το τι θα επακολουθήσει. Και σαφώς είναι πολύ βασικό το εάν τελικώς θα επέλθει οριστικά θετική εξέλιξη με τον Μάρκο Σίλβα, διότι τυχόν νέες αρνητικές ενδείξεις μπορεί να αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα και τον εν γένει προγραμματισμό.

Σε επίπεδο νέων προσθηκών ο Γιουσούφ Σαμπαλί φαίνεται πως θα κλείσει στον Ολυμπιακό παρά την... σφήνα της Ναντ ενώ τα μηνύματα για τον Νενέ παραμένουν θετικά. Παράλληλα εκτός από τον Εμάνουελ Εμενίκε για την επίθεση (σ.σ. όπου ήδη υπάρχουν τα ονόματα των Ζόνατας, Ντουβάν Ζαπάτα αλλά και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ) από την Γαλλία διέρρευσε το όνομα του Γιοάν Γκουρκίφ, του 28χρονου μεσοεπιθετικού που αποχωρεί από την Λιόν. Ο Γκουρκίφ -που μπορεί να παίξει σαν κεντρικό χαφ, επιτελικός μέσος και αριστερός εξτρέμ- είχε πέρυσι 19 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον και από Μονακό και Άρσεναλ. Επίσης πως τον παίκτη δεν τον... συγκινούν οι προοπτικές των Μπορντό και Ρεν. Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τους ερυθρόλευκους. Σχετικά με τις αποχωρήσεις όλα δείχνουν πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα συνεχίσει στην Μπενφίκα, οι ιταλικές... σειρήνες για τον Αρτούρ Μαζουάκου ηχούν ξανά δυνατά ενώ υπάρχουν επαφές για τις μεταγραφές των Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Τζίμι Ντουρμάζ, Αλμπέρτο Μποτία, Παϊτίμ Κασάμι και φυσικά του Ρομπέρτο. Από την άλλη σε καθεστώς αποχώρησης παραμένει ο Ντελβίν Ντινγκά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα