Αισιοδοξία για δικαίωση στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Αισιοδοξία για δικαίωση στην Κέρκυρα

bet365

Η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της Κέρκυρας, έπεσε ως... βόμβα στο νησί των Φαιάκων, που ωστόσο άπαντες αισιοδοξούν για δικαίωση στο τέλος! Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ...

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η συμμετοχή της Κέρκυρας στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ομάδας στη Football League. Όμως, το θέμα δεν είναι τόσο απλό και όπως ξεκαθαρίζουν πηγές από το νησί το θέμα αναμένεται να τραβήξει αρκετό καιρό ακόμα...

Αυτό που ξεκαθαρίζεται αρχικά είναι πως μιλάμε για εισήγηση της ΕΕΑ και όχι απόφαση! Επόμενο βήμα είναι η αποστολή αυτής της εισήγησης στην ΕΠΟ, η οποία είναι όμως αναρμόδια να πάρει απόφαση και έτσι όλη η ιστορία θα μεταφερθεί στο πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λιγκ το οποίο και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον των «Φαιάκων» στην κατηγορία.

Στην Κέρκυρα υπάρχει αισιοδοξία πως εκεί θα υπάρξει δικαίωση και η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό. Άλλωστε, αυτό είναι που τονίζουν από την πρώτη στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα στη δημοσιότητα. Το ίδιο λοιπόν, διαρρέει ανεπίσημα και μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό, με την ομάδα να συνεχίζει τον προγραμματισμό της με σαφώς μεγάλη αβεβαιότητα όμως...

Ακόμα και αρνητική (για την Κέρκυρα) να είναι η απόφαση της Λίγκας, η ιστορία δεν θα τελειώσει εκεί... Οι «Φαίακες», θα έχουν το δικαίωμα έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή όπου και θα συνεχίσουν να διεκδικούν την παραμονή τους, αυτή που κέρδισαν άξια εντός γηπέδου δηλαδή. Αντίστοιχα και σε περίπτωση δικαίωσης της ομάδας από το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας αρχής, έφεση θα μπορέσουν να καταθέσουν οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρων, δηλαδή οι Λεβαδειακός και Εργοτέλης.

Μεγάλο ερωτηματικό, ωστόσο, μετά από αυτή την εισήγηση έχει προκαλέσει στο νησί το γεγονός πως ένα χρόνο πριν η ΕΕΑ, είχε εγκρίνει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Αθανάσιο Ίσσαρη. Αυτό που αναρωτιούνται, και δικαίως, στην Κέρκυρα είναι το πως πριν ένα χρόνο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εγκρίνει ως νόμιμη την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ίσσαρη και ένα χρόνο μετά την βγάζει παράνομη και εικονική. Με λίγα λόγια δηλαδή, με ποια λογική διαψεύδει τον ίδιο της τον... εαυτό!

Μετά λοιπόν το πρώτο σοκ, όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στο πλάνο τους σαν να μην βγήκε ποτέ αυτή η εισήγηση. Βέβαια, αυτό πλέον έχει πολλές δυσκολίες τόσο στην ομαλή λειτουργία της ομάδας που την Τετάρτη άρχισε την προετοιμασία της, όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι. Όπως γίνεται κατανοητό, πλέον οι άνθρωποι της ομάδας του νησιού, εκτός από την οικονομική κρίση και όσα συμβαίνουν στην χώρα, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα πρόβλημα ώστε να πείσουν ποδοσφαιριστές να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κέρκυρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα