Τελειώνει του Βίλα στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τελειώνει του Βίλα στην Κέρκυρα

bet365

Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Κέρκυρα είναι ο Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στο νησί για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του!

Μπορεί στην Κέρκυρα να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με το θέμα της εισήγησης του υποβιβασμού από την ΕΕΑ, ωστόσο συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν. Έτσι, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης τους φετινής μεταγραφής (μετά την απόκτηση του Ντιόγκο που πέρσι ήταν δανεικός) με τον Εμιλιάνο Βίλα να επιστρέφει στην Ελλάδα!

Ο Αλβανός εξτρέμ, αγωνίζεται στην Παρτιζάνι Τιράνων και την Πέμπτη θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League και αμέσως μετά αναμένεται να φτάσει στο νησί. Εκεί θα έχει τις τελικές συζητήσεις και αν δεν έχουμε κάποιο απρόοπτο θα περάσει από ιατρικές εξετάσει και θα ανακοινωθεί.

Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμά του 27χρονου διεθνή Αλβανού άσου από τη χώρα μας, καθώς μέχρι την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή αν τελικά ολοκληρωθεί για την Κέρκυρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα