Στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα! (gTV & pics)

Στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα! (gTV & pics)

Στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα! (gTV & pics)

bet365

Εποχή Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να φτάνει στην χώρα μας λίγο μετά τις 16:00. Το Gazzetta.gr ήταν στην άφιξη του νέου τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το σίριαλ του ερχομού του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό έλαβε αίσιο τέλος. Η πτήση του Πορτογάλου τεχνικού προσγειώθηκε στην Αθήνα από τη Γενέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να έρθει η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το συμβόλαιό του θα είναι για 2 (ή 2+1) χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του 700.000 ευρώ (στην Σπόρτινγκ έπαιρνε 500.000 ευρώ τον χρόνο).

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έφτασε στην χώρα μας ευδιάθετος, ενώ προτίμησε να μην προχωρήσει σε δηλώσεις. Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στους «ερυθρόλευκους» το ίδιο επιτελείο που τον πλαισίωνε και στην Σπόρτινγκ (σ.σ. Ζοάο Πέδρο, Γκονζάλο Πέδρο και Πάουλο Σαμπαϊο ή Ρίφα), ενώ η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί το πρωί της Τετάρτης ή την Πέμπτη. Υπάρχει πάντως και ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει αυτό απόψε. O Σίλβα θα τσεκάρει άμεσα και τις εγκαταστάσεις της ομάδας για να έχει μία πρώτη εικόνα. Άλλωστε, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, δεδομένου ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά, ενώ την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία και την Παρασκευή η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα