Τα τυπικά για Καϊκούτ

Νίκος Μαρούδας
Τα τυπικά για Καϊκούτ

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται και πάλι ο Σάσα Καϊκούτ, που την Τρίτη πήγε στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Σάσα Καϊκούτ και το θέμα της παραμονής του στην Κέρκυρα. Ο Βόσνιος, είχε πάρει λίγες μέρες άδεια ώστε να πάει να φέρει τα παιδιά και την γυναίκα του στο νησί ώστε να μείνουν και πάλι μόνιμα...

Αυτό και έγινε την Τρίτη, με τον Καϊκούτ να επιστρέφει με τα της οικογενείας στο νησί των «Φαιάκων». Μάλιστα, υπήρξε και μια μικρή περιπέτεια με μία βαλίτσα που χάθηκε, αλλά όλα κύλησαν ομαλά. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και ο Καϊκούτ να φορέσει για δεύτερη σεζόν την φανέλα των Φαιάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα