Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καπίνο!

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καπίνο!

Αντώνης Σαούλης
Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καπίνο!

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο είναι στην Αθήνα για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τον Ρομπέρτο και την τριάδα των γκολκίπερ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τους γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φέρει στην Αθήνα τον Στέφανο Καπίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή θα κοστίσει στον Ολυμπιακό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ (1,8 κατά μία πηγή) και άμεσα θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ταξιδέψει στην Τουρκία για το Αφιόν Καπ. Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους» ο Καπίνο είναι ο καλύτερος Ελληνας γκολκίπερ ο οποίος θα είναι και ο μελλοντικός βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής.

Οπως γινόταν γνωστό ο Ολυμπιακός ήθελε τον Καπίνο τα τελευταία δύο χρόνια. Και μάλιστα γνώριζαν πως ο ίδιος ο γκολκίπερ είχε δώσει την δική του μάχη ώστε να μην μπει ρήτρα στην πώλησή του για επιστροφή σε άλλον ελληνικό σύλλογο και πόσω μάλλον στον Ολυμπιακό.

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ
Σημαίνει η μεταγραφή του Καπίνο την πώληση του Ρομπέρτο; Από τον Ολυμπιακό ήταν κατηγορηματικοί. Πως ο Καπίνο αποκτήθηκε για να είναι στην τριάδα μαζί με τον Ρομπέρτο. Ότι δηλαδή ο σχεδιασμός θα είναι Ρομπέρτο, Καπίνο και ίσως ο Γιαννιώτης. Και λέμε για τον Γιαννιώτη και όχι για τον Λόρια γιατί όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr η Τραμπζονσπόρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό γκολκίπερ!

Για την ώρα λοιπόν δεν υπάρχει πώληση Ρομπέρτο. Η πιθανή πώληση του Ισπανού γκολκίπερ. Ο Ολυμπιακός επιμένει πως για να φύγει ο Ρομπέρτο θα πρέπει να φέρει στην ΠΑΕ την ρήτρα του συμβολαίου του (κοντά στα 8 εκατ. ευρώ). Αφηναν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν τελικά πωληθεί ο Ρομπέρτο να υπάρξει κι άλλη μεταγραφή στους γκολκίπερ.

Η... ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ
Οσο για την χειρονομία που λεγόταν ότι είχε κάνει ο Καπίνο στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό έλεγαν πως ουδέποτε είχε κάνει αυτήν την κίνηση. Πρόσθεταν μάλιστα πως στην ομάδα τους αρέσουν οι παθιασμένοι παίκτες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα