Νενέ: «Αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό»

Ο Νενέ μιλώντας ξανά στους Βραζιλιάνους αποκάλυψε την απόφασή του να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα.
Στροφή 180 μοιρών για τον έμπειρο άσο που πριν από λίγο καιρό έλεγε πως θα κλείσει στον Ολυμπιακό και τώρα δηλώνει πως θα κάνει πίσω. Ο Νενέ μιλώντας σε βραζιλιάνικα δίκτυα τόνισε πως εάν και τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό επέλεξε τελικώς να μην υπογράψει με την ομάδα λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα. «Αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα. Ξέρω πως η Ελλάδα είναι σε μία μεγάλη κρίση και πως στην Ευρώπη περιμένουν για άμεσες εξελίξεις.
Ο Ολυμπιακός έχει χρήματα, είναι σοβαρός σύλλογος και έχει μεγάλο όνομα, όμως οι πολιτικές και οι οικονομικές εξελίξεις δεν γίνεται να μην σε επηρεάζουν. Είναι σαν να προσπαθείς να δεις στο σκοτάδι. Εάν δεν οριστικοποιηθεί η παρουσία της χώρας στην Ευρωζώνη και δεν δει ο Ολυμπιακός τι θα συμβεί με την πατρίδα του εγώ δεν μπορώ να υπογράψω εκεί», σχολίασε. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποχώρησε με την Γουέστ Χαμ ενώ διευκρίνισε πως τον στεναχωρεί το γεγονός πως δεν μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.