Πάει για Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Πάει για Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα

bet365

Ο Σάσα Σταμένκοβιτς είναι ο πρώτος στόχος της Κέρκυρας για την αντικατάσταση του Ερνέστας Σέτκους, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Μπορεί στη Νάουσα να βρίσκεται ο Μίλος Ντραγκόγιεβιτς και να δοκιμάζεται για την Κέρκυρα, ωστόσο ο πρώτος στόχος για αντι-Σέτκους, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο Σάσα Σταμένκοβιτς!

Ο Σέρβος γκολκίπερ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Νέφτσι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου βρισκόταν από το 2012 και είχε συνολικά 67 συμμετοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτός βρίσκεται στη κορυφή της λίστας και αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς όλοι λένε καλά λόγια για τον 30χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια και στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ μετράει και 10 συμμετοχές στο Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα