Μπεργκ: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Μπεργκ: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Νίκος Μαρούδας
Μπεργκ: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως είναι σημαντικό ο Παναθηναϊκός να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στο ματς με την Μπριζ και ότι οι «πράσινοι» οφείλουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, να σκοράρουν και να κερδίσουν.

Στο ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια στο φιλικό με την Ουντινέζε στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως είναι σημαντικό οι «πράσινοι» να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και ότι οφείλουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, να πετύχουν το γκολ και να κερδίσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ: «Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνεις, εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ελπίζω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ πως σήμερα παίξαμε καλά και βγάλαμε ενέργεια, κάτι που είναι σημαντικό για την επόμενη Τρίτη. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε σήμερα ήταν ο σωστός».

Για το αν το ματς της Τρίτης είναι το πιο σημαντικό από τα δύο: «Είαι το πιο σημαντικό και θα πρέπει να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν».

 

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει την Τρίτη: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουν αμυντικά, αλλά εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα